Huur een vergaderruimte in Roosendaal

Vergaderen en presenteren

Je werkt vanuit huis, een flexruimte of je eigen kantoor. Helemaal prima natuurlijk, maar wanneer je een klant of leverancier ontvangt of een overleg met teamleden wilt organiseren, dan is je keukentafel, je flexplek of een klein kantoor toch minder geschikt. Bij Laan22 reserveer je heel eenvoudig een van de vergaderruimtes in ons pand, voor één-op-één-gesprekken of activiteiten in grotere groepen. Zo ontvang je jouw gasten in een huiselijke, sfeervolle en professionele setting; je gasten worden opgevangen door onze vriendelijke receptionisten. Reserveer en huur een vergaderruimte per uur of per dag(deel).

Zoek je een ruimte in Roosendaal voor het geven van een training of presentatie?

Geef je een training, workshop, lezing, presentatie of cursus aan een groep mensen? Geen zorgen, bij Laan22 bieden we ruimte aan groepen tot 10 personen. We denken indien gewenst met je mee over de indeling van de ruimte en de planning van de dag. Heb je een whiteboard of de projector nodig? Wil je alleen stoelen of ook tafels in de ruimte hebben, en in welke opstelling? Wil je dat we een lunch en/of tussendoortje voor je deelnemers verzorgen? Kortom, wil jij zorgeloos presenteren terwijl je gasten niets tekort komen? Dan ben je bij Laan22 aan het juiste adres.

Ik geef regelmatig workshops bij Laan22. Superhandig, omdat ik daar ook met mijn kantoor gevestigd ben. Professionele ontvangst, voldoende parkeerruimte en goede bereikbaarheid. Mijn workshopdeelnemers zijn altijd heel enthousiast.

Waarom een presentatie- of vergaderruimte bij Laan22 in Roosendaal reserveren?

  • 1-op-1 of in groepsverband, onze ruimtes bieden plek aan 2 tot 10 personen.
  • Centraal gelegen en dus goed bereikbaar voor je gasten.
  • Je gasten worden netjes en professioneel ontvangen bij de bemande receptie.
  • Informeer ons tijdig en we verzorgen je vergadering, presentatie of workshop van A tot Z.
  • Een presentatiescherm, beamer, geluidsinstallatie, whiteboard, flip-over, schrijfblokjes en pennen zijn tot je beschikking.
  • Handig wanneer je al gebruikmaakt van een flexplek in ons flexkantoor.
  • Wifi en koffie en thee zijn standaard inbegrepen.

Als uitzendbureau is het enorm belangrijk om centraal gelegen te zijn, zodat onze uitzendkrachten bij ons op gesprek kunnen komen. We kunnen als huurder zoveel we maar willen gebruik maken van de vergaderruimtes, wat voor onze business echt een troef is. Dat geldt ook voor het snelle internet.

Onze presentatie- en vergaderruimtes

Bekijk de verschillende presentatie- en vergaderruimtes die je bij ons kunt boeken. Alle ruimtes zijn minimaal voorzien van een flip-over, schrijfblokken en pennen. Wifi, koffie en thee voor jou en je gasten zijn uiteraard inbegrepen.

Liever een vast kantoor?

Huur je regelmatig een spreekkamer? Misschien is een vast, eigen kantoor interessant voor je. Deze kun je bijvoorbeeld deels als werkplek inrichten en deels als plek om klanten te ontvangen. Toch af en toe een andere vergaderruimte boeken? Als vaste huurder is dit voor jou inbegrepen.

De coachruimte van Laan22 werkt erg goed voor mijn coachinggesprekken. Het is een prettig aangeklede ruimte met waar ontspannen sfeer heerst. De locatie is goed bereikbaar en ik vind het fijn dat het inclusief parkeerplaats en lekkere koffie is, zowel voor mij als voor mijn gasten.

Workshop- en vergaderruimte

Laan22 heeft drie ruimtes die geschikt zijn voor workshops of vergaderingen van 2 tot 10 personen. Deze ruimtes zijn voorzien van een flip-over en schrijfblokken en pennen. Indien beschikbaar kan ook gebruik gemaakt worden van het presentatiescherm.

Sfeervolle coach- en overlegruimte

We hebben bij Laan22 ook een gezellige spreekkamer met een huiselijk karakter. Deze ruimte is populair en wordt vaak gebruikt voor coachinggesprekken of klantoverleg. In deze ruimte heb je de beschikking over een flip-over en schrijfblokken en pennen.