Bedrijfsruimte huren in Roosendaal

Ondernemen en netwerken onder één dak

Weet je nog, die dag dat je als zzp’er begon? Misschien is het al zo lang geleden dat je het al vergeten bent, misschien zit het nog vers in je geheugen. Intussen weet je wat je kunt en heb je je business op de kaart gezet. Je klantenbestand groeit gestaag en misschien heb je inmiddels zelfs een extra teamlid aangenomen (of twee, of drie). Kortom, jouw onderneming is volwassen geworden en je bent toe aan een bedrijfsruimte die dezelfde professionaliteit uitstraalt.

Een eigen kantoor op maat

Bij Laan 22 in Roosendaal kun je terecht voor een kantoor op maat, aangepast aan jouw behoeften en aantal teamleden. Is je business groeiende? Geen probleem, zodra je uit je kantoor ‘groeit’ bieden we je op korte termijn een grotere bedrijfsruimte aan. Je kantoor groeit dus met je mee! Ook denken we graag met je mee over wat je nodig hebt om je eigen bedrijfsruimte optimaal te benutten. Alles is mogelijk en bespreekbaar, bijvoorbeeld:

 • Wil je een zit-sta bureau met ergonomische bureaustoel?
 • Heb je behoefte aan een aparte vergadertafel, voor lunches en teammeetings?
 • Heb je liever een loungehoek om op een relaxte manier te werken?
 • Ontvang je klanten op je kantoor of liever in een van onze vergaderruimten, die je als vaste huurder gratis kunt gebruiken?

Een eigen kantoor bij Laan22 huur je al vanaf 350 euro (afhankelijk van de grootte: vanaf 18m2).

Naast de fijne en gezellige sfeer onder de huurders en het vriendelijke, behulpzame personeel is het ook erg fijn dat ik last minute een grote vergaderruimte kan gebruiken als ik meerdere bezoekers heb.

Netwerken bij Laan22

Een bedrijfsruimte huren in een businesscenter als Laan22 is niet alleen een praktische, maar ook een sociale aangelegenheid. Je komt gemakkelijk in contact met andere ondernemers, je kunt van elkaar leren en gebruikmaken van elkaars expertise en diensten. Zo ontstaat er een sterk netwerk van gelijkgestemde ondernemers om je heen.

Regelmatig lunchen we gezamenlijk bij Laan22, een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen. Liever 1-op-1-lunchen met een collega-ondernemer of een klant? Het centrum van Roosendaal, met diverse horecazaken, is te voet binnen 5 minuten te bereiken.

Korte communicatielijnen, persoonlijke service, voldoende parkeerruimte, goede bereikbaarheid, schone en net verzorgde ruimtes, snelle reactie bij vragen en de centrale ligging. Allemaal belangrijke pluspunten van Laan22.

De voordelen van een eigen bedrijfsruimte huren

 • Je hebt een eigen kantoor, volledig aangepast aan jouw wensen en behoeften.
 • Je werkt in het hart van Roosendaal, op loopafstand van het centrum en het treinstation.
 • Maak gratis gebruik van onze vergaderruimten, waar je jouw klanten ontvangt en ongestoord vergadert.
 • Bemande receptie voor een professionele ontvangst van je bezoekers en postpakketjes.
 • Parkeerplaats voor bezoekers voor de deur en privéparkeerplaats te huur.
 • Gratis koffie, thee en gekoeld water wanneer je wilt.
 • Wifi, elektriciteit en verwarming zijn inbegrepen.

Laan22 heeft de ideale afstand van het station, de bushalte en voorziet ook in een gratis parkeerplek voor onze bezoekers. Daarnaast kunnen we altijd gebruik maken van de vergaderruimtes, wat voor onze business echt troef is.

Vestigingsadres service: een virtueel kantoor

Werk je als ondernemer vooral vanuit huis, maar vind je het nu en dan prettig om buiten de deur te werken? Of vind je het belangrijk om klanten te ontvangen in een professionele bedrijfsruimte? Dan kun je naast een fysiek eigen kantoor bij Laan22 ook een virtueel kantoor huren voor 80 euro per maand.

Dit zijn de voordelen:

 • Je kunt dit adres opgeven bij de Kamer van Koophandel, in plaats van je huisadres.
 • Wij nemen je post en pakketjes voor je in ontvangst (bemande receptie).
 • Je kunt maandelijks 2 hele, of 4 halve werkdagen gebruikmaken van een flexwerkplek (extra tijd reserveren is uiteraard mogelijk tegen betaling).
 • Reserveer eenvoudig een van onze vergaderruimten of de coachingruimte wanneer je bezoekers wilt ontvangen.

Ik hou van de lekkere koffie voor ons en voor onze klanten. Het personeel is heel vriendelijk, behulpzaam en erg beleefd. Wat ik mooi vind, is dat Henri en Anne altijd klaar staan voor ons en hun best doen om problemen te voorkomen. Ze denken altijd vooruit, houden van hoge kwaliteit en helpen erg graag.

Een kleine kantoorruimte huren

Wil jij graag buiten de deur werken? Alleen, met een samenwerkingspartner, of met je teamlid? Dan is deze kantoorruimte voor 1 à 2 werkplekken perfect voor je! Zelf inrichten of volledig gemeubileerd? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en een vrijblijvende bezichtiging.

Een grote kantoorruimte huren

Ben je op zoek naar een ruime bedrijfsruimte waar je met een klein team kunt werken en/of meerdere mensen kunt ontvangen? In deze kantoorruimte is plaats voor 3 of 4 bureaus. Een andere indeling is natuurlijk ook mogelijk. We helpen je graag met de inrichting. Vraag naar de beschikbaarheid en boek een bezichtiging.

Liever een flexibele werkplek?

Ben je (nog) niet toe aan een eigen kantoor, maar ben je de keukentafel, luidruchtige huisgenoten of de hond die steeds om aandacht vraagt soms gewoon zat? Kom ‘flexen’ bij Laan22. Hier kun je je heerlijk afsluiten van afleiding of juist even connecten met andere ondernemers? Huur een flexwerkplek per (halve) dag.