Maak kennis met Laan22

Hoe het allemaal begon

In 2009 kocht Henri Engelen het pand waar Laan22 gevestigd is, wat in eerste instantie werd onderverhuurd aan twee bedrijven. Toen een van de bedrijven de huur opzegde, werd het tijd om creatief na te denken over een nieuwe invulling. Het viel Henri op dat zelfstandig ondernemers maar moeilijk een geschikte werkplek konden vinden. De stap van de keukentafel naar (grote) kantoorruimte was vaak te groot. Tegelijkertijd nam het aantal zzp’ers in Nederland en België flink toe en hiermee ook de vraag naar geschikte werkruimte.

Een totaalconcept

Om aan de vraag van net gestarte ondernemers, maar óók aan die van doorgewinterde ondernemers te voldoen, besloot hij een totaalconcept te ontwikkelen: de verhuur van betaalbare vaste kantoren, flexwerkplekken én vergaderruimtes, voorzien van alle denkbare faciliteiten. Het gebouw werd gemoderniseerd (energielabel A) en het interieur aangepast, waardoor er een gezellige sfeer ontstond. De grote kale ruimte werd opgedeeld in kleinere, flexibele werkplekken: kleine kantoren, een flexkantoor en vergader- en presentatieruimtes.

Onderdeel van het huurconcept zijn faciliteiten als: een bemande receptie, koffiehoek en complete ondersteuning en verzorging bij vergaderingen en trainingen. Bovendien heeft het pand niet alleen een fysieke functie, maar ook een sociale; ondernemers gaan verbindingen met elkaar aan. Op die manier bieden we je een fijne werkplek, die met jou als ondernemer meegroeit.

Laan22 heeft voor mij de juiste balans tussen zakelijk en huiselijk. Een pluspunt is de persoonlijke hulp door Henri en Anne als je er nood aan hebt, ze denken altijd vooruit, houden van hoge kwaliteit en helpen echt graag.

Rondleiding bij Laan22

Benieuwd welke kantoorruimtes nog vrij zijn, welke ruimtes je bij ons kunt huren en welke flexibele oplossingen wij kunnen bieden. Maak gelijk een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. We laten je met plezier de vele mogelijkheden bij Laan22 zien, vergezeld van een lekker bakje koffie en iets lekkers.

De mogelijkheid om ook in het weekend en in de avonduren gebruik te maken van de vergaderruimtes en je eigen kantoor is als ondernemer erg handig.

Kantoor huren

Ben je op zoek naar een bedrijfsruimte in Roosendaal? Bij Laan 22 in kun je terecht voor een kantoor op maat, aangepast aan jouw behoeften en aantal teamleden. Is je business groeiende? Geen probleem, binnen Laan22 groeit je kantoor met je mee! Wil je jouw eigen kantoor optimaal benutten? Alles is mogelijk en bespreekbaar

Flexwerkplek

Heerlijk toch; thuiswerken? In werkelijkheid vraagt de hond continu om aandacht, komen de kinderen elke minuut storen en loopt je partner in beeld terwijl jij net een online vergadering met je klant hebt. Kom lekker flexwerken bij Laan22! Werk ongestoord, leer collega-ondernemers kennen en sla eind van de dag voldaan je laptop dicht.

Vergaderruimte

Werken vanuit huis is best prima, maar wanneer je een klant ontvangt is je keukentafel natuurlijk toch minder geschikt. Bij Laan22 reserveer je eenvoudig een ruimte in ons pand; voor coachinggesprekken, vergaderingen, trainingen, workshops, lezingen of presentaties. Bekijk de beschikbare ruimtes en boek direct.