Reviews van huurders van Laan22

Saskia Claassens | Praktijk Sas & Intenso
Saskia Claassens | Praktijk Sas & Intenso
huurder vast kantoor en trouwe gebruiker van presentatieruimte

Een kantoor huren bij Laan22 gaf me vanaf het begin een warm gevoel: je bent niet alleen. De collega-ondernemers zijn er steeds voor je als je dat nodig hebt. Iedereen heeft zijn specialisatie en je kan gewoon bij elkaar binnen lopen als je wilt sparren. Laan22 heeft voor mij de juiste balans tussen zakelijk en huiselijk. Nog een pluspunt is de persoonlijke hulp door Henri en Anne als je er nood aan hebt, ze denken met je mee.

Mariska Claase | Advocatenkantoor Claase
Mariska Claase | Advocatenkantoor Claase
huurder vast kantoor en gebruiker vergaderruimte

Ik huurde eerst een flexkantoor voor 1 dag in de week en ben zo blij dat ik nu een vast kantoor huur. Laan22 klopt voor mij helemaal. Naast de fijne en gezellige sfeer onder de huurders en het vriendelijke, behulpzame personeel is het ook erg fijn dat ik de gelegenheid heb om last minute een grote vergaderruimte te gebruiken als ik meerdere bezoekers heb. Mijn bezoekers kunnen gratis voor het gebouw parkeren en krijgen een bakje koffie aangeboden, wat ik zelf niet hoef te regelen. Bovendien heb ik 24/7 toegang tot mijn kantoor, wat als ondernemer erg handig is.

Sonja Schaap | Reflectit
Sonja Schaap | Reflectit
huurder vast kantoor en trouwe gebruiker van workshopruimte

Sinds 2015 heb ik een vast kantoor bij Laan22 en ik ben daar nog steeds blij mee. Ik geef regelmatig workshops en als huurder mag ik met korting gebruik maken van de workshopruimte. Superhandig! Verder vind ik de korte communicatielijnen en persoonlijke service van Anne en Henri fijn en ben ik blij met Petra die naast Laan22 ook het kantoor van Reflectit schoonhoudt. Laan22 heeft voldoende parkeerruimte en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wat natuurlijk ook belangrijk is voor onze klanten. Kortom, voor Reflectit de ideale werkplek!

Marc van de Geijn | bHosted.nl
Marc van de Geijn | bHosted.nl
huurder vast kantoor

Laan22 is een fijn gebouw met alle benodigde voorzieningen, waaronder een professionele receptie en voldoende parkeergelegenheid. Ook is de locatie in hartje centrum, waardoor je heel makkelijk tussen de middag een lekker broodje of een warme hap kunt halen voor de lunch. Voor ons team een prima plek om onze webhostingwerkzaamheden uit te voeren. Leuke bijkomstigheid is dat we regelmatig collega ondernemers tegenkomen op de gang, bij de koffieautomaat of bij netwerkevenementen, waardoor we ontdekken dat we elkaar vaak verder kunnen helpen met elkaars expertise. Een waardevolle toevoeging!

Joost Boterman | Fimar Bewindvoering
Joost Boterman | Fimar Bewindvoering
huurder flexkantoor

Ik vind het erg handig dat het flexkantoor voor 1 dag per week uitsluitend voor mij is gereserveerd. Zo heb ik de voordelen van een eigen kantoor tegen een erg voordelige prijs. Mijn klanten ontvang ik het liefste op een professionele locatie in plaats van bij mij thuis. Zo plan ik mijn wekelijkse afspraken steeds in op de dag dat ik het flexkantoor huur. Laan22 is goed bereikbaar voor al mijn bezoekers, of ze nu met de auto, trein, bus of met de fiets komen. Bovendien kunnen ze gratis voor het gebouw parkeren in het centrum van Roosendaal.

Patricia van Amen | De Ontwikkelplek
Patricia van Amen | De Ontwikkelplek
huurder flexkantoor

Ik werk enkele dagen van thuis uit, maar vind het superfijn om mijn coachinggesprekken in het flexkantoor te laten doorgaan. Zo worden mijn klanten vriendelijk ontvangen in de mooie ontvangstruimte en krijgen ze al een lekker kopje koffie aangeboden, terwijl ik mijn voorbereiding ongestoord kan afronden. Het flexkantoor is fris en modern ingericht met een zit-sta-bureau om aan te werken en een zithoek met leuke stoelen waar ik mijn coachinggesprekken kan voeren.

William van der Tak | Branch Work
William van der Tak | Branch Work
huurder vast kantoor en trouwe gebruiker van vergaderruimte

Als uitzendbureau is het enorm belangrijk om centraal gelegen te zijn, zodat onze uitzendkrachten bij ons op gesprek kunnen komen. Laan22 heeft de ideale afstand van het station, de bushalte en voorziet ook in een gratis parkeerplek voor onze bezoekers. We kunnen zoveel we maar willen gebruik maken van de vergaderruimtes, wat voor onze business echt een troef is. Onze bezoekers worden ontvangen door een erg vriendelijke receptioniste in een mooi modern gebouw. Ook het snelle internet is een troef.

Maaike Bierstekers | MB Sportpsychologie
Maaike Bierstekers | MB Sportpsychologie
trouwe huurder vergaderruimte

Als coach is het voor mij echt een meerwaarde dat ik erg flexibel kan boeken. In deze gekke coronatijd krijg ik vaak last minute afmeldingen en kan ik gelukkig kosteloos annuleren, zodat ik mijn gesprekken opnieuw kan inplannen op en een ander moment. Schone en net verzorgde ruimtes, goede parkeergelegenheid, de mogelijkheid om ook in het weekend en in de avonduren gebruik te maken van de vergaderruimte zijn voor mij een groot pluspunt. Verder wegen de centrale ligging dichtbij mijn huis,  de vriendelijke receptionistes, het makkelijk kunnen reserveren en een snelle reactie bij vragen ook mee.

Henk Wennekes | Wennekes Consultancy
Henk Wennekes | Wennekes Consultancy
huurder vast kantoor

Tijdens de rondleiding door Laan22 sprak het pas ingerichte flexkantoor me erg aan. Ik wandelde binnen en dacht: dit is het! Eigenlijk was ik op zoek naar een flexkantoor voor enkele dagen per week, nu huur ik dit kantoor vast. Ik vroeg of de inrichting zo mocht blijven en dat was geen enkel probleem.

Hilde Tuerlings | Stevig
Hilde Tuerlings | Stevig
trouwe huurder coachruimte

Allereerst vind ik de ruimte erg goed werken voor coachinggesprekken. Het is een prettig aangeklede ruimte met een ontspannen sfeer. De locatie is goed bereikbaar en ik vind het fijn dat het inclusief parkeerplek en lekkere koffie is. Daarnaast heb ik het als prettig ervaren dat vragen meteen worden opgepakt, zoals de raamfolie waar ik naar vroeg.

Effie Alexiadou | Learn Dutch Easy
Effie Alexiadou | Learn Dutch Easy
huurder vast kantoor

Het kantoorgebouw Laan22 is sfeervol en innovatief. Ik hou van de lekkere koffie voor ons en voor onze klanten. Het personeel is heel vriendelijk, behulpzaam en erg beleefd. Wat ik mooi vind, is dat Henri en Anne altijd klaar staan voor ons en hun best doen om problemen te voorkomen. Ze denken altijd vooruit, houden van hoge kwaliteit en helpen erg graag.

Ella Dekker-Bai | Neorad
Ella Dekker-Bai | Neorad
huurder vast kantoor

Ik hou ervan dat ik bij Laan22 echt het kantoorgevoel krijg, zodat ik werk en privé goed kan scheiden. Zo kan ik elke ochtend naar kantoor vertrekken en in volle focus werken. Bovendien hangt er een leuke sfeer en praat ik regelmatig met andere ondernemers in de koffiehoek of op een netwerkevent. Alle kantoren hebben ook veel daglicht, wat echt wel een leuke sfeer creëert.

Previous
Next