Flexibel werken in ons flexkantoor

Flexwerken en ontmoeten

Heerlijk toch; thuiswerken als ondernemer? In werkelijkheid vraagt de hond continu om aandacht, komen de kinderen elke minuut storen en loopt je partner in beeld terwijl jij net een online vergadering met je klant hebt. Werk en privé lopen steeds meer in elkaar over, hierdoor voel je je minder voldaan aan het eind van de werkdag. Dus kom; kam je haar, verruil je joggingbroek voor een goede outfit, vertrek naar je werkplek in ons flexkantoor en sla aan het eind van de dag je laptop met een tevreden gevoel dicht. Je hebt in optimale focus gewerkt en die deadline ga je zeker te weten halen!

Andere ondernemers ontmoeten?

Je partner of vrienden steunen je in jouw ondernemersdroom, maar als je jouw ondernemersuitdagingen met hen bespreekt duwen ze je steevast een glas wijn in je handen, met de woorden “Komt wel goed!”. Tja, daarmee kom je niet verder. Ben jij werkelijk de enige zzp’er die tegen dit probleem aanloopt? Zeker niet, daarom zoeken steeds meer ondernemers een gezamenlijke werkplek , waar ze flexibel kunnen werken wanneer ze daar behoefte aan hebben. Hier ontstaan leuke en waardevolle gesprekken en ook kruisbestuiving. Want, dat stukje waar jij in je ondernemerschap minder goed in bent, daar kan een ander je bij helpen, en vice versa.

Mijn klanten ontvang ik het liefst op een professionele locatie. Daarom plan ik mijn afspraken op mijn flexdag bij Laan22. Met een flexkantoor voor 1 dag per week heb ik de voordelen van een eigen kantoor tegen een voordelige prijs.

De voordelen van een flexplek bij Laan22

  • Je kunt buiten de deur werken wanneer je wilt, maar je bent niet gebonden aan maandelijkse vaste kosten.
  • Je ontmoet gelijkgestemden en breidt je netwerk uit.
  • Wifi, koffie en thee zijn inbegrepen.
  • Parkeerplaats voor de deur.
  • Je werkt in het hart van het centrum van Roosendaal, met horeca, het treinstation en andere faciliteiten op loopafstand.
  • Je boekt eenvoudig een vergader- of spreekkamer om je bezoek professioneel te ontvangen, ze worden opgevangen door onze vriendelijke receptionisten (bemande receptie).
  • Je kunt Laan22 als post- en bezoekadres opgeven; een virtueel kantoor.

Ik werk van thuis uit, maar vind het superfijn om mijn coachinggesprekken in het flexkantoor te laten doorgaan. Het flexkantoor is fris en modern ingericht met een zit-sta-bureau om aan te werken en een zithoek met enkele leuke stoelen waar ik mijn coachinggesprekken kan voeren.

Ongestoord werken in je flexkantoor

Of je nu vaak of af en toe bij ons komt werken, met regelmaat, op een vaste dag of gewoon wanneer het je uitkomt. We heten je van harte welkom in het flexkantoor van Laan22. Neem een heerlijke cappuccino of thee en ga ongestoord aan de slag.

Een virtueel kantoor huren

Op zoek naar een flexwerkplek, en wil je dat dit ook meteen je officiële bedrijfspost- en bezoekadres wordt? Met onze vestigingsadres service is dat mogelijk. Bij het huren van een ‘virtueel kantoor’ zijn bovendien 2 dagen flexwerken in ons flexkantoor inbegrepen.

Flexwerken én klanten ontvangen

Wanneer je gebruikmaakt van ons flexkantoor, kun je ook heel eenvoudig een vergader- of spreekkamer reserveren. Hier ontvang je je klanten op professionele wijze, geef je inspirerende trainingen, workshops of coachingsessies en vergader je met teamleden of collega’s.