Contact met Laan22

Wil je graag weten of Laan22 ook flexibele ruimte voor jou beschikbaar heeft?
Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding met Anne Engelen.

Contactgegevens

Business Center Laan22
Anne en Henri Engelen
Laan van Brabant 22
4701 BK Roosendaal

Telefoon: 0165 - 76 75 55
E-mail: info@laan22.nl

KvK: 54077419

Openingstijden

De receptie van Laan22 is op werkdagen bemand van 08.00 tot 17.00 uur.

Heb je buiten deze tijden een afspraak?
Neem dan even contact op met je gast om de toegang te regelen.

Routebeschrijving

Laan22 heeft aan de voorzijde een parkeerterrein voor bezoekers. Je kunt je melden bij de praatpaal, gelijk aan je linkerhand als je het terrein van Laan22 oprijdt. Mocht er geen parkeerplaats meer beschikbaar zijn, dan kun je uitwijken naar Parkeergarage De Roselaar aan de overkant (betaald parkeren).

Als je moet uitwijken naar de parkeergarage, sla je bij Laan22 rechts af. Bij de stoplichten ga je rechtdoor en vlak daarna kun je oversteken en keren op de weg. Je rijdt dan weer terug en kunt rechtsaf slaan voor de ingang van de parkeergarage (na de benzinepomp).

Als je vanuit de richting Breda komt en bij de stoplichten op de Laan van Limburg afslaat naar de Laan van Brabant, kun je tegenover de parkeergarage met de auto oversteken naar Laan22.

Mocht je deze doorgang hebben gemist, dan ga je bij de stoplichten naar links en vervolgens bij de rotonde helemaal rond weer terug richting centrum. Bij de stoplichten ga je naar rechts en dan krijg je aan je rechterhand eerst de brandweer en daarnaast Laan22.